I cant get your smile out of my mind.

Heeeeej :)

Bästa helgen på länge <3 :D

Lördag:
På morgonen var det konfagrejsimojs.
När jag kom hem blev det att packa, fika och sen åka till Emelie <3 För skulle sova över med Emelie, Amanda, Matilda och Sandra. :D
När jag kom dit så blev det att titta på DC games <3 + göra färdig till tacosen, för vi skulle äta det då, blev att skära gurka sallad och lök. Sved skit mycket i ögonen när jag skärde löken.
Amanda Matilda och Sandra kom typ vid fem, då var jag och Emelie väldigt hungriga x'D. Så när dom kom blev det att äta Tacos. Emelie's taco kissade x'D
Efter det tittade vi på Bodyguard <3 väldigt bra film (Y) :D, drack maaasssssaaaaaaaa cola, så blev att gå på toa MÅNGA gånger,
xD. Efter det så drack vi kaffe, skiiit äckligt urk. Sedan tittade vi på Just My Luck <3 också väldigt bra film (Y) :D, sen så tittade vi på Asterix och Obelix, fast inte hela för Matilda ville sova -.- .
Så vi gick upp och la oss men vi pratade ganska länge, men sen när vi skulle sova pratade Matilda hela tiden x'D , och då var klockan typ 2 (?), fattar vad trött man var gick liksom upp 8 på morgonen.
Sen så somnade alla.
Bästa på hela kvällen var juuh Amandas kommentarer hela tiden. :D <3
Tillexempel: Matila står och prata i telefon, Så står alla rund och lyssna så säger Amanda: Mocca är inte gott. x'D. Asså fattar vad jag skrattade. :D x'D. Hon slänge in massa roligar kommentarer hela tiden. Haha, bäscht är du Amanda <3

Söndag:
AMANDA väckte mig vid SJU!!! :@ . Och då så började juh jag och Amanda prata så vi väckte typ alla. Men vi var ju så trötta så vi ville ju somna om, och det gjorde vi, MEEEN, AMANDA var ju tvungen väcka mig vid åtta (?) tröööööööööööött... Men aja , vi ville sova men det gick ju inte för Amanda pratade HELA TIDEN. -.- . Så tills slut så tittade jag och Amanda på 21 , :D . Fast han inte titta sååå långt för vi gick när och åt frukost, men efter det så gick vi upp och försatte att titta, så då trängde alla vi fem in hos i en ganska liten soffa x'D. Efter 21 så  klädde vi på oss.  Efter det satt vi vid datorn och packade våra saker. Sen så kom Matilda's mamma och hämta oss vid 12.
Väldig rolig helg <333 :D . Måste göras om tjejer <33

Så har min helg varit.

I'm so out of her. <3 / Cara

Kommentarer
Postat av: Emeliie

ja det va jättekul älsk<3333 men Amanda e ju så jobbig på monnen x'D men älsk henne iallafall tackvare hennes kommentarer x'Dhahahha<3333måste göras om =)

2008-09-10 @ 20:14:12
URL: http://www.emeliiiie.bloggsida.se
Postat av: Emeliie

ja det va jättekul älsk<3333 men Amanda e ju så jobbig på monnen x'D men älsk henne iallafall tackvare hennes kommentarer x'Dhahahha<3333måste göras om =)

2008-09-10 @ 20:14:35
URL: http://www.emeliiiie.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0